/*54745756836*/

Bespoke

Our bespoke jewellery is handcrafted in our atelier in Copenhagen. Each piece is one of a kind, and we work closely with our clients ensuring the outcome is exactly what was envisioned.

Bestillingsarbejde

Har du en idé til et smykke, kan vi hjælpe dig med at realisere den. Find inspiration til dit unika smykke i vores portfolio eller kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Proces

Størstedelen af vores arbejde er speciallavede smykker til private- og erhvervskunder. Alle smykker bygges og formgives fra bunden på værkstedet med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Første step i processen er valg af formgivning og udtryk, materialer og eventuelle ædelstene og diamanter. Vi måler naturligvis din størrelse, så smykket passer perfekt. Herefter bliver vi enige om en pris, leveringstid og sammen udarbejdes en skitse eller en 3D-tegning af smykket.

Der er uendelige muligheder for valg af ædelmetaller, diamanter, ædelstene og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning i processen. Har du selv guld, bruger vi også gerne det. Læs mere om materialer og leverandører her.

Når smykket er færdigt kan det afhentes eller leveres med post. Skulle dit smykke, mod forventning, ikke passe i størrelsen, tilpasser vi det uden beregning. Læs mere om betingelser for tilpasninger her.

Send en forespørgsel eller kom forbi værkstedet til en snak. Find vej og bestil tid her.

Læs mere om vores specifikke ydelser inden nedenfor.

Forlovelses- og vielsesringe

At vælge et smykke som skal bæres resten af livet, er både udfordrende og spændende. Vi har designet adskillige bryllupsringe og sætter en ære i at forene drømme, håndværk og kvalitet.

Vi tager os al den tid, det kræver og garanterer den absolut bedste kvalitet indenfor jeres budget.

Reparation, rens, renovering og tilpasning

Er dit smykke gået i stykker eller trænger det til en kærlig hånd efter mange års brug? Atelier tilbyder reparation, rens og renovering af beskadigede smykker og ure.

Smykkevurdering

Atelier tilbyder professionel vurdering af smykker og løse diamanter og ædelsten. Vi kan også hjælpe med en skriftlig værdiansættelse af din sten i form af en GIA certificering.

Omsmeltning

Guld er et 100 % genanvendeligt materiale. Har du gamle smykker, som du ikke bruger, kan du med fordel omsmelte guldet til et nyt smykke. Kom forbi atelieret med dit guld til en uforpligtende samtale

Stenfatning

Vi tilbyder forskellige teknikker indenfor fatning af sten i smykker.

Gravering

Gør dit smykke personligt med en indgravering. Smykker graveres så skarpt og præcist som muligt, i hånden eller på maskine. Vi tilbyder et bredt udvalg af skrifttyper og stilarter, så du får det helt rigtige udtryk. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gravering.

Erhverv

Atelier tilbyder alle typer guldsmedearbejde for erhvervskunder, herunder juvelerer, smykkebrands, optikere mm.

SVANHOLMSVEJ 1B,
1905 FREDERIKSBERG
HELLO@KALLEHOLM.COM

INSTAGRAM